There seems to be an error with the player !

"Македонија без отпад"

"Македонија без отпад"

By Кристијан

Денес , 18.10.2014 , нашето училиште се вклучи во проектот на МОН , „ Македонија без отпад “ со активности на чистење на училишниот двор…

More...
Првачината од ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп членови на детската организација

Првачината од ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп членови на детската организација

By Administrator

Денес 10.10.2014 година, на свечен начин, првачињата од нашето училиште беа примени во детската организација. ЧЕСТИТКИ !!!

More...
Во Прилеп одбележани 142 години од раѓањето на Гоце Делчев

Во Прилеп одбележани 142 години од раѓањето на Гоце Делчев

By Кристијан

Денес, во нашето училиште, со пригодни активности беа одбележани 142 години од раѓањето на нашиот патрон , Гоце Делцев . Пред делегациите од Локалната самоуправа

More...
СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА НА ТЕНИСКОТО ИГРАЛИШТЕ

СВЕЧЕНО ПУШТАЊЕ ВО УПОТРЕБА НА ТЕНИСКОТО ИГРАЛИШТЕ

By Кристијан

Во присуство на Министерот за Финансии Зоран Ставрески,Лазе Попоски директор на Агенцијата за млади и спорт,Гордана Јанкулоска Министер за внатрешни работииградоначалникот Марјан Ристески денеска свечено и во употреба…

More...
Светскиот ден на еко акцијата

Светскиот ден на еко акцијата

By Кристијан

ООУ „ Гоце Делчев“ – Прилеп Светскиот ден на еко акција го одбележа со повеќе активности:

More...
Најуспешни ученици 2013 ООУ „Гоце Делчев“ Прилеп

Најуспешни ученици 2013 ООУ „Гоце Делчев“ Прилеп

By Кристијан

На прием кај градоначалникот г-дин Марјан Ристески и кај претседателот на Советот на општината г-дин Никола Димески, учениците кои освоија државни и меѓународни награди!

More...
Одбележан денот на Франкофонијата

Одбележан денот на Франкофонијата

By Кристијан

По повод одбележувањето на Меѓународниот ден на Франкофонијата 20 март, во Прилеп се одржа Франкофонска вечер под наслов “Звуците на Франкофонијата“.

More...
Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

"Здрава храна-здрав живот"

prvaГолем број ученици од нашето училиште зедоа учество на конкурсот за литературна и ликовна творба на тема :

„Здрава храна-здрав живот “ ,во организација на Еко-одборот од нашето училиште.

Повеќе...

"Македонија без отпад"

1413536408666Денес , 18.10.2014 , нашето училиште се вклучи во проектот на МОН , „ Македонија без отпад “ со активности на чистење на училишниот двор .

Повеќе...

"Со љубов за Македонија"

zname1Учениците од IX одделение се претставија со изведбата „Надеж“ во празничната програма на Локалната самоуправа по повод празникот 11 Октомври.

Повеќе...

Првачињата од ООУ "Гоце Делчев" - Прилеп членови на Детската организација

tretaДенес ,10.10.2014 година, на свечен начин, првачињата од нашето училиште беа примени во Детската организација. ЧЕСТИТКИ !!

Повеќе...

Меѓуетничка интеграција

Нашето училиште е вклучено во третата фаза на проектот за меѓуетничка интеграција во образованието  / ПМИО/ . Овој проект се реализира од страна на Македонскиот центар за граѓанско образование во соработка со Центарот за човекови права и разрешување на конфликити.

Повеќе...

21 Септември-Светскиот ден на мирот

prvaНашето училиште се вклучи во интернационалната програма „ Учење за шумите“ ( Learning about Forests) и програмата ЕНО ( ENO) преку акцијата за садење дрва за одржлива средина.

Повеќе...

СРЕЌЕН ПОЧЕТОК ПРВАЧИЊА....

tretaПрвачињата го започнаа првиот училишен ден на свечен начин.Повозрасните ученици им подготвија програма за дочек, а градоначалникот на нашата Локална самоуправа, г-дин Марјан Ристески , им ги подели бесплатните учебници.

Повеќе...

Страница 1 од 4

<< Почеток < Пред 1 2 3 4 Следно > Крај >>